Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Monsterscore voor Zaterdag 1 tegen ODIN’59

De wedstrijd van begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de overleden assistent-trainer Ramon Visser en voorzitter van de zaalafdeling Cees ‘Buif’, maar even later wordt er toch ‘gewoon’ weer afgetrapt.

Na een snelle 0-1 achterstand, maakte Roy Tol direct de gelijkmaker. Invaller Sam Lautenschütz gaat even later alleen op het doel af en wordt onderuit gehaald door de keeper, die rood krijgt. Door treffers van Sam en Jim Beers wordt de 4-1 ruststand bereikt.

Na rust is het binnen tien minuten 7-1 door doelpunten van Rens Veerman (2x) en wederom Jim Beers. Via een strafschop wordt het 7-2. Azzedine Sout pegelt de 8-2 in de kruising en Jim Beers scoort zijn 4e. Daan Steur maakt de 10-2 en Rens maakt in de 87e minuut zijn derde goal en de elfde van de wedstrijd, 11-2!