Algemeen

Nieuw bushokje na één week al vernield

Vlak voor de bouwvak zijn de eerste bushokjes van R-Net in onze gemeente vernieuwd. In heel Waterland worden in totaal 57 bushaltes van R-Net van nieuw haltemeubilair voorzien. 

 

Op de Julianaweg, bij de oprit naar De Krom-Zuideinde, werd al na één week de fraai en modern ogende bushalte vernield. Met bruut geweld is een raam ervan ingeslagen en ook een verkeersbord dat erbij stond werd omver getrokken. De dader heeft natuurlijk niet een naamkaartje achtergelaten.

Het is toch te zielig voor woorden. Net een nieuw bushokje en dan moet dat maar weer kapotgeslagen worden. De dader raden wij een bezoek aan de psychiater ten zeerste aan. Het kost de gemeenschap weer honderden euro’s om deze zinloze vernielingen te herstellen.

|Doorsturen

Jaap

2020-07-27 12:09:50

Zou mooi zijn als er camera's worden geplaatst nabij de nieuwe bushokjes 2 voordelen 1 veiligheid van de wachtenden bij de bushalte 2 tegen de vernielingen van de bushokjes

Kees

2020-07-27 15:08:40

Nee zet die Boa's daar maar neer. Kunnen ze wat nuttigs doen ipv controle op stomme en nutteloze mondkapjes. Nog meer camera's.....Ja Big Brother is watching you!! Niet doen!

Ina Koning

2020-07-29 13:01:14

Was het eerste waar ik aan dacht, er zouden camera`s moeten komen en dat de ouders hun kroost leren dat ze zelf voor de kosten moeten opdraaien. Wordt er niet meer opgevoed? De jeugd lijkt wel van God los tegenwoordig.

Wijmen Sikkel

2020-07-29 14:06:58

@Ina Koning

Dat laatste... dat lijkt niet alleen zo, dat IS ook zo! En dat is niet zo raar, want God "kennen" ze alleen van die ene zondag in groep 4 dat ze mooie kleren aan mochten, veel geld kregen en waarop papa, mama en alle ooms en tantes stomdronken erge luide mallepraat uitkraamden en aan elkaar zaten. En dan ging die "mooie vrome" dag dit jaar ook nog eens niet door... stel je voor: het hele dorp op z'n achterste poten, want alle jurken waren al besteld!

Uw reactie