Algemeen

Petrusschool verantwoordelijk voor langste polonaise van Volendam

Op vrijdag van de kinderkermis was het groot feest op de Petrusschool. Het schoolplein werd omgetoverd tot een waar feestterrein. Alle 340 leerlingen deden enthousiast mee aan de feestelijkheden.

 

De kinderen uit alle klassen dansten met alles wat ze hadden op de klanken van eigentijdse kermiskrakers. Als verrassing kondigde gangmaker Annemarie Kras zelfs live optredens van niemand minder dan Peppino en leerkrachten Kees Visscher, Rob Karregat en Kees Veerman aan.

Tijdens de festiviteiten zetten de verklede en versierde leerlingen massaal de polonaise in. Met 340 kinderen sterk werd hiermee de langste polonaise van de gemeente gerealiseerd. Als beloning werd limonade en chips uitgedeeld. Het werd een geslaagd feest.

|Doorsturen

Gaar van Grove Wullem

2021-09-14 14:31:27

Dit domme Volendammer kuddegedrag moet er natuurlijk koste wat kost ingestampt blijven worden... corona of geen corona. Zou wethouder Tuip nou niet doorhebben dat zijn LEF-project geen enkele kans van slagen maakt zolang men hier onder het mom van "cultuur" en "erfgoed" dit soort achterlijke dingen blijft doen? Kansloos.

Uw reactie