Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Zaalvoetballers laten het liggen in de laatste minuut

De zaalvoetballers hadden tegen AGOVV aan één punt genoeg om zeker te zijn van handhaving in de eredivisie, maar in een overtalsituatie in de laatste twee minuten wist AGOVV de 1-2 te scoren. Het eerste schot op doel gaat door de benen van de keeper en Volendam moet op zoek naar de gelijkmaker.

Het is topscorer Schilder die hard uithaalt en de keeper van AGOVV kansloos laat. Na de rust is Volendam dominant en AGOVV, dat strijdt voor zijn laatste kans, lijkt onbegrijpelijker wijze tevreden met een punt.

Met nog twee minuten te spelen gaat Appel in de fout; hij krijgt rood en Volendam een penalty tegen. Reservedoelman Schilder stopt de penalty, maar Volendam moet verder met een man minder. Dat doet ze uiteindelijk de das om: 1-2 voor AGOVV.