Algemeen

Partner content

Zo kun je stijlvol flaneren langs de kade

Het voorjaar is hét moment om te flaneren over boulevards, langs de kade en terrassen. Doe dat stijlvol en met flair. Inspiratie nodig?

Wat daarvoor nodig is? Allereerst een positieve uitstraling. Positieve mensen stralen, hebben oprechte aandacht voor een ander, een brede interesse en worden als gevolg daarvan zelf ook gezien. Daarnaast zien ze er verzorgd uit. Het gaat er niet om dat je volgens de laatste modetrend gekleed gaat, maar dat je draagt wat bij je past, wat goed voelt en wat een weerspiegeling is van je persoonlijkheid.

Dat gaat van een broek die lekker zit met een mooie riem erom, tot aan een tijdloze jas. Ook al is bruin in de mode, als jij die rode jas het liefste draagt, dan draag je die. Op die manier voegt deze jas echt iets toe aan je uitstraling.

Grace Kelly was een stijlicoon

Wie zich wil laten inspireren door stijlvolle vrouwen uit de geschiedenis kan nog wat leren van iemand als Grace Kelly. Deze actrice en later prinses van Monaco was een stijlicoon. Ze was niet alleen mooi, maar ze had vooral stijl.

Het was Grace Kelly die een tas naar haar vernoemd kreeg omdat ze deze zo vaak en zo stijlvol droeg, de Hermès Kelly tas. Bovendien wist zij ook het dragen van een sjaal populair te maken. Zij droeg deze om het haar en knoopte deze via haar hals aan de achterkant vast. Nog altijd is dit een mooie manier van het dragen ervan. Draag er een grote zonnebril bij en je bent verzekerd van een geweldige look.

Draag een handtas over je onderarm

In navolging van Kelly zijn er veel vrouwen die zich nog altijd kunnen vinden in deze tijdloze en enigszins klassieke look. Een tip: er is behalve die sjaal, ook een stijlvolle tas voor nodig. Geen rugzak of grote shopper. Die is er voor een andere gelegenheid. Kies in dit geval voor een subtiel vormgegeven handtas die je in de hand draagt of over je onderarm. Daarin draag je niet louter je mobiel en sleutels met je mee, maar ook je lipstick, die fraaie zonnebril en een portemonnee.

|Doorsturen

Uw reactie