Algemeen

Aanleg nieuw fietspad langs de N247

In opdracht van de Provincie Noord-Holland wordt gewerkt aan een betere doorstroming van het verkeer op de drukke N247. Niet alleen voor het autoverkeer, maar ook voor de fietsers. Langs de N247 tussen de Hoogedijk in Katwoude en de Zeddeweg (bij Van der Valk Hotel Volendam) komt er een nieuw fietspad te liggen.

 

Zodoende hoeven fietsers niet meer de provinciale weg over te steken en komt er aan beide zijden van de weg een fietspad. Vorige week kwam een groot deel van het storten van de ondergrond van dit nieuwe extra fietspad al gereed. Vanaf het motel zijn op het tracé van het fietspad stalen rijplaten gelegd.

De aanleg van dit pad zal nog geruime tijd in beslag nemen. Er wordt dus volop gewerkt aan het verbeteren en veiliger maken van de drukke fietsverbinding.

|Doorsturen

C. van Leeuwen

2020-06-07 14:34:51

Ik vraag me af, waar dit fietspad voor nodig is. Er ligt een prima fietspad aan de andere kant van de weg, waar ik heel weinig fietsers gebruik van zie maken. Kom daar bijna dagelijks langs op verschillende tijdstippen en vaak zie ik daar op het hele traject niet meer dan 2 of 3 fietsers. Kost een hoop geld denk ik. Wat voor moeite is het om bij de stoplichten over te steken en als je naar Edam wil, moet je toch aan de overkant blijven.

Jaap

2020-06-09 17:09:41

Mee eens

Uw reactieNieuw-Volendam in beeld


Laatste nieuws

Ondernemend nieuws

Laatste vacatures

Meest gelezen

Laatste reacties