Algemeen

Fietsservice Koning voor reparaties en onderhoud

Per 1 Juli is Suzanne Koning haar eigen bedrijf gestart: Fietsservice Koning. Dit is een fietsreparatiebedrijf met haal- en brengservice. Voor Suzanne geen onbekend iets, ze is er mee opgegroeid. Haar vader en opa (Ton Koning) zijn haar voorbeelden.

Suzanne heeft jarenlang in een fietsenwinkel gewerkt, en nu vond ze het tijd om haar eigen bedrijf te starten. Ze heeft haar plannen goed uitgewerkt en een professionele werkplaats ingericht op de Baanstee in Purmerend.

Suzanne verzorgt de afspraken, het ophalen en de bezorging van de fietsen. U plant met Suzanne een afspraak in om uw fiets thuis op te laten halen. De reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door haar oom Jaap Schokker.
Jaap Schokker heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Suzanne zal na het uitvoeren van de reparatie de fietsen op korte termijn weer thuis bij u afleveren.

Voor verdere informatie kunt u terecht op de overzichtelijke en transparante website: http://www.fietsservicekoning.nl/ Kortom, een verrijking voor het dorp en omstreken.

|Doorsturen

Uw reactie