Vandaag geopend: 08.00 - 18:15

Zaterdag 1 bekert verder na grote overwinning

Werd er in de competitie nog met 3-1 verloren, in de bekerwedstrijd tegen Eemdijk was Volendam veel te sterk voor de gasten uit Bunschoten.

n

Er was redelijk veel volk afgekomen op deze wedstrijd, die in het FC Volendam stadion werd gespeeld en zij zagen een goed spelend Volendam. Tussen minuut 34 en 39 werd er drie keer gescoord. Roy Tol schoot beheerst in en even later was het Daan van Baarsen die de 2-0 intikte. Jim Beers maakte nog voor rust de 3-0.

Toch bleef het spannend en Eemdijk gaf nog niet op. Een paar corners zorgden voor gevaar maar toen Roy Tol nogmaals het net vond, was de wedstrijd gespeeld. Volendam liet Eemdijk rustig komen en kreeg nog vele kansen, waarvan er een werd benut door Stefan Plat. Een prachtig resultaat en de wens is nu Feyenoord uit!