Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Zaalvoetballers verliezen belangrijke wedstrijd

In de strijd om de koppositie in de verliezerspoule van de eredivisie heeft RKAV-zaal een pijnlijke 5-8 nederlaag geleden tegen concurrent Groene Ster. Volendam begon goed en scoorde in de 3e minuut al via Nick Schilder. Robin Bont en Nabil Akaazoun verzuimden de score verder uit te breiden en stond na een kwartier spelen met 1-2 achter.

Het was Rijk Schilder die na een mooie pass van robin Kwakman de ruststand van 2-2 op het bord zette. Kort na rust was het Groene Ster dat weer de voorsprong nam maar Robin Kwakman prikte de gelijkmaker tegen het netje.

De ploeg uit Vlissingen bleef de beter ploeg en liep weer uit, waarop coach Hjalmar Hoekema met een meespelende keeper verderging. Dit had gelijk resultaat want Robin Kwakman scoorde en Daan Appel zorgde voor de 5-5. Groene Ster nam opnieuw de leiding en scoorde zelfs nog 2x in de slotminuten.