Vandaag geopend: 08.00 - 10.00

Ingezonden

Purmerfeesten 2024

Purmer, 03-07-2024. De jaarlijkse Purmerfeesten keren dit jaar terug met een uitgebreid programma vol activiteiten, muziek en plezier voor alle leeftijden. Van 4 t/m 7 juli 2024 zal de Purmer bruisen van de festiviteiten, waarbij zowel inwoners als bezoekers worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit geliefde evenement.

 

Donderdag 4 juli:
De festiviteiten beginnen op donderdag 4 juli met een gezellige spelletjesavond voor jong en oud. Op deze avond kan je klaverjassen, keezen, sjoelen en is er ook een loterij waar mooie prijzen te winnen zijn. Deze avond staat garant voor plezier en competitie in een ontspannen sfeer.

Vrijdag 5 juli:
Om 18:00 begint het Jan Out beachvolleybal toernooi. Dit sportieve evenement is voor teams van alle niveaus en strijden om de felbegeerde Jan Out Trofee. Dit is de perfecte gelegenheid om sportiviteit en plezier te combineren. Aansluitend is er een gezellige feestavond. De welbekende band onder de Purmerfeesters Not Serious is weer van de partij. Dit is een coverband die bekend staan om hun energieke optredens en brede repertoire van rock- en popklassiekers. Tussendoor zal Ronny Ruysdael optreden. Hij is een geliefde artieste op carnavalsfeesten, kermissen en dorpsfeesten. Alle ingrediënten voor een gezellige feestavond. De deur voor de feestavond is open vanaf 21.00 uur. Kaarten zijn ook online te verkrijgen op http://www.purmerfeesten.nl

Zaterdag 6 juli:
Op zaterdagmiddag is er een gezellige familie en vrienden zeskamp. Bereid je voor op een dag vol actie, plezier en teambuilding. Wij nodigen alle families en vrienden uit voor een onvergetelijk evenement op het terrein van de Purmerfeesten. Dit jaarlijkse evenement biedt families en vrienden de kans op samen te werken, elkaar uit te dagen en vooral veel plezier te hebben. Ook aan de jongste deelnemers zijn gedacht met een leuke kinderhoek.
Na een dag vol spannende uitdagingen en familieplezier stopt het feest niet!

DE PURMERFEESTEN TOONT DE WEDSRTIJD NEDERLAND VS TURKIJE OP EEN GROOT SCHERM.

Kijk gezellig met al je familie en vrienden de kwartfinale van het Nederlands elftal. Dit wil je bij ons niet missen. Na de wedstrijd hebben wij nog een spectaculaire feestavond met liveoptredens van Yme & the Farmbreakers en de Suskes die ook nog eens samen gaan optreden. Een complete avond vol sport en muziek. De deur voor de feestavond is open vanaf 20.00 uur. Kaarten zijn ook online te verkrijgen op http://www.purmerfeesten.nl

Zondag 7 juli:
Zondag 7 juli staat in het teken van unieke evenementen, waaronder een oldtimertrekker toertocht, het PK stroladen, hoe hoog leg jij de lat, een boerenmarkt en natuurlijk de playbackshow voor jong en oud.

Vanaf 09:30 kunnen liefhebbers van klassieke landbouwvoertuigen hun hart ophalen tijdens de oldtimertrekker toertocht. Deze nostalgische rit voert deelnemers door het prachtige landschap rondom de Purmer. Geniet van het geronk van oude motoren en de pracht van gerestaureerde trekkers. Zowel deelnemers als toeschouwers zijn van harte welkom om deze indrukwekkende parade te bewonderen wanneer zij terugkeren van hun rit.

Om 13:00 begint het spannende PK stroladen, een wedstrijd waarbij teams zo snel mogelijk strobalen moeten laden op een platte kar. Deze uitdaging test niet alleen kracht, maar ook teamwork en strategie. Het PK stroladen is een favoriet onder de deelnemers en toeschouwers en zorgt gegarandeerd voor spectaculaire momenten en veel gelach. Bij ‘Hoe hoog leg jij de lat’ moet je proberen een strobaal zo hoog mogelijk te gooien. Verder is er een leuke boerenmarkt met meerdere kramen vol boeren- en handgemaakte producten.

De dag wordt afgesloten met een vrolijke playbackshow vanaf 19:30. Families en vrienden kunnen hun favoriete artiesten imiteren en strijden om de titel van beste playbackact. Of je nu kiest voor een klassiek nummer of moderne hit, de playbackshow belooft een avond vol plezier en verassingen te worden.

Praktische Informatie:

De toegang kosten tot de Purmerfeesten verschilt per evenement. Meer informatie over het programma en de tijden is te vinden op de officiële website: http://www.purmerfeesten.nl

Locatie: Oosterweg E28, 1481AP Purmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *